Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

Vacation mood

3Semesterns första bok är utläst, jag äter allt jag älskar och dricker massor av vatten samtidigt som jag latar mig i solen. Om några dagar är jag i Spanien men tills dess ska jag verkligen njuta av den svenska sommaren. Jag älskar Falkenberg året runt, men såhär års är det något speciellt.

My first vacation book is done, I eat everything I love and drink plenty of water while I laze in the sun. In a few days I’m in Spain but until then I’ll really enjoy the Swedish summer. I love Falkenberg all time of the year, but this time of year, it is something special.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger