Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

I’m still on vacation

vacationJag kan inte riktigt släppa semestern och allt härligt som kommer med den. Riktigt gott att man har fått smaka på sommaren innan den ens börjat. Så nu tänker jag ladda om inför den riktiga sommarsemestern.

Ett par nya solglasögon behöver jag investera i, dessa kommer ifrån Illesteva. Min panna är extremt känslig för solen då jag bränt den under tidigare solsemestrar, i sommar tar jag gärna hand om den med hjälp av denna hatt från Zara och hög solskyddsfaktor. På kroppen vill jag bära färgglada bikinis som denna från Mara Hoffman (kom igen nu budgetkedjorna), så fint när färgen landat. Snake-printet har nått mitt hjärta och dessa från ATP Atelier är nu på väg hem till mig. Slutligen så packar jag mer än gärna ner oljan från Nuxe som ger huden det där extra!

I can’t t let go of the vacation and everything that comes with it. It’s really nice to have had a taste of summer before it even started. So now I prepare for the real summer vacation. I need to invest in a new pair of sunglasses, these come from Illesteva. My forehead is extremely sensitive in the sun, I’ve burned it during previous sun holidays. So this summer I like to take care of it under this hat from Zara and a high sun protection. On the body, I want to wear colorful bikinis like this one from Mara Hoffman, super nice for the tanned skin. The snake print has reached my heart and these from ATP Atelier is now on its way home to me. Finally, I love to have this oil from Nuxe in my vacation bag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • jag har ett tips på vad du kan göra ett inlägg om 😀 olika partyoutfits t.ex till en bröllopsfest, en partykväll med vänner och en stor födelsedagsfest. Det skulle vara kul att se hur du skulle plockat ihop outfits till dessa olika fester. Kram!

    hanna 2014-04-24 15:23:31
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind