Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ellen Claesson

On my wish list

11Någon frågade om jag kunde skriva lite om vad jag önskar mig just nu, nästa vecka fyller jag år och snart är det jul. Eftersom vi flyttar om en månad, så kommer jag önska mig mycket till vårt nya hem. Ljusstakar från Svenskt Tenn, lampa från Kartell, 4 stycken stolar från Kartell, fruktfat och skål från Seletti och ringar från Tom Wood och Sophie By Sophie är en bråkdel av min lista just nu..

On my wish list right now – candlesticks from ”Svenskt Tenn”, lamp from Kartell, 4 chairs from Kartell, plates and bowls from Seletti and rings from Tom Wood and Sophie By Sophie. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • köpte de 4 kartellstolarna för 2 veckor sedan 🙂

  2013-12-03 20:52:09
  Svara
 • Hej Ellen! Jag är på den hopplösa jakten efter en snygg vinterjacka. För tillfället har jag en Canada Goose parka som jag SPYR på. Så jag undrar om du har några tips eller egna preferenser? Den ska fortfarande vara varm med tanke på att vi ändå har -20 grader en kall vinterdag i vårat avlånga land.

  Emma 2013-11-23 20:20:20 https://www.ingenemma.tumblr.com
  Svara
 • Stolen är också från kartell, modellen heter masters!

  karin 2013-11-23 13:30:15
  Svara
 • åh så fint!

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-11-21 18:45:27 http://byfia.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger